Jan 21, 2007

Θελω..θελω..θελω..

Παρασκευη βραδυ διαβαζα τη στηλη καποιου για μαγειρεματα .. ηθελε να φιαξει μυδια.. με επιασε να θελω να φαω μυδια.. παμε στο βελγικο μπιστρο εδω πιο περα.. ο σεφ Μπερναρ που το ειχε πουλησε την επιχειρηση.. κριμα.. ερχοτανε παλια στο τραπεζι μας και χαιρομασταν να μας λεει για τα σχεδια του.. οι καινουργιοι.. προσπαθουν.. τα μυδια τους μια χαρα.. τα πατατακια του Μπερναρ δεν μπορουν.. ωραιες μπυρες με πολλη προσωπικοτητα..

Σαββατο πρωι.. ηθελα να κανω νοικοκυρια.. δε με βλεπει το σπιτι μου πολυ.. δε το χαιρομαι οσο θελω.. του αφιερωσα ολο το πρωι.. σιδερωσα τραπεζομαντηλα.. εφιαξα τυροπιττα με διαφορα τυρια.. αλλαξα θεση σε πραγματα γιατι βαριεμαι να τα βλεπω στην ιδια θεση.. θημηθηκα κατι που ακουσα μια φορα.. εδινε μια συνεντευξη η Κουντουρα και ειχε πει..εγω ειμαι νοικοκυρα μανατζερ.. μειδιασα.. οχι σημερα θα ειμαι μια πραγματικη νοικοκυρα..

Σαββατο απογευμα εξω κανει πολυ κρυο μερικους βαθμους υπο το μηδεν και αερας.. θελω να δοκιμασω διαφορα τσαγια.. αρχιζω με ενα ασπρο με αρωμα λεβαντας.. δεν τρελλαθηκα ετσι κι ετσι .. μαζεψα περιοδικα.. ετοιμασα τα ξυλα για το τζακι.. βλεπω το "στην υγεια σας" .. θελω να μη τελειωσει το .. αποψε.. η τυροπιττα στο φουρνο μοσχοβολαει.. της εβαλα και μοσχοκαρυδο ..

Τελικα δε θελει πολλα ο ανθρωπος για να ειναι ευχαρηστημενος... ενα κομματι τυροπιττα ενα ποτηρι κιαντι και λιγη σαλατα mache..

No comments: