Nov 17, 2007

Καλο Σαββατοκυριακο




Με μια φωτογραφια απο το Γεωδαιτικο παρατηρητηριο Pency που μου εστειλε ενας συναδελφος απο την Τσεχια. Βλεπω την κακοκαιρια που επικρατει στην Ευρωπη και με πιανει μυρμηρια. Και ειναι ακομα Νοεμβρης, αλλα τα τελευταια χρονια οι τεσσερεις εποχες ειναι μαλλον passe'e εννοια. Και για να εξηγουμεθα, μονο ετσι μ'αρεσει το χιονι, στις φωτογραφιες. Στην πραγματικοτητα με αγχωνει. Ειναι ομορφο πραγμα να σε σκεφτονται και να σου στελνουν ενα γεια, μια φωτογραφια, ετσι που εχει γινει ο κοσμος μας (μου) και ολα γινονται σε international επιπεδο. Θυμαμαι τον διευθυντη σε μια εταιρεια που ημουν καποτε που ελεγε, εγω ειμαι πολιτης του κοσμου. Ε τωρα δεν εχω φτασει εκει, δηλωνω ακομα Αθηναια με μια διαφορετικη οπτικη γωνια λογω γεωγραφικων συντεταγμενων.

Σαββατο Πρωι λιγο πριν τον λονκγ ντιστανς καφε με τη μαμα, με μια μερα που μαλλον θα με φανε οι δρομοι (εχει κατι αποστασεις εδω αλλο πραμμα) και θα με βρουν κατα τις 9 το βραδυ στο αεροδρομιο Νταλλες να παραλαβω την αγαπη μου. Μεχρι τοτε παω να γινω ωραια μπας και θαμπωθει παλι :P

Καλο Σαββατοκυριακο, και σας φιλω γλυκα.



4 comments:

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
δεσποιναριον said...

Ναι φιλε μου θα το σκεφτω.. (καλε τι μου ειπε?) το μονο που εχω να πω προς το παρον ειναι οτι, αυτο το μαμπο το μπραζιλειρο μου δινει κεφι.. μου δινει στυλ! :)

done for said...

Τα γνωστά ηλίθια σπαμ. Είναι όμως προτιμότερο οτιδήποτε περιέχει url ή μέιλ να σβήνεται.

Καλή βδομάδα
(Σίγουρα θα είναι, αφού ξεκίνησε με μάμπο και δωράκια.)

δεσποιναριον said...

Παπαλα .. τορριξα στην πλακα, αλλα εχεις δικιο καλη μου, δε πηγε το μυαλο μου σε σπαμ. Σ'ευχαριστω και ευχομαι επισης καλη βδομαδα.