Dec 10, 2007

Εκδρομη στην κρασοχωρα.





Καλημερουδια σας.
Χτες οπως σας ειχα πει επισκεφτηκαμε τους οινοπαραγωγους της Napa και της Sonoma Valley.
Επειδη οποιαδηποτε περιγραφη χωρις της φωτογραφιες που εβγαλα θα ειναι πολυ φτωχη, αρκουμαι σε ενα επιγραμματικο οδοιπορικο, με την υποσχεση να σας παω μια βολτα οταν γυρισω σπιτι.
Περασαμε λοιπον απο το San Francisco απεναντι απο το Bay Bridge, και απο τον 80 πεσαμε στον 29 στο Napa Valley. Επισκεφτηκαμε τρεις οινοπαραγωγους, και την περιφημη σχολη Culinary Institute of America στην οποια θα αφιερωσω ειδικο ποστ στην Tavola. Αυτο για μενα ηταν το highlight της ημερας.
Περασαμε στην Sonoma Valley, μεσα απο τα Spring Mountains κατεβηκαμε νοτια απο το δρομο 101 και την golden gate.
Το βραδυ ελαχιστο φαγητο στο LuLu's και μαλιστα χωρις κρασι γιατι απο το δοκιμασε δοκιμασε ολη μερα, ειχαμε γινει και κουδουνια σχετικα.
Σημερα θα συναντηθω με τη Δαφνη στο Union Square και βλεπουμε.

Μ᾽αρεσει να γραφω τα ποστς το πρωι. Ειναι πιο ξεκαθαρο το μυαλο. Δυστυχως σε λιγες μερες θα ξαναγυρισω στη ρουτινα μου και θα περναω απο δω τα βραδυα. Ετσι λοιπον σας αφηνω και σημερα με την ευχη να εχετε καλη βδομαδα.
Φιλια


2 comments:

fevis said...

Πω πω... Ο άντρας μου θα σε ζήλευε για αυτό σου το ταξίδι... Λόγω επαγγέλματος...:-)

δεσποιναριον said...

Ηταν πολυ ενδιαφερον Ευακι μου οχι μονο γι αυτους που ασχολουνται, για αυτους που αγαπουν το καλο κρασι οπως κι εμεις αλλα και για οποιονδηποτε μπορει να εκτιμησει τις σχεσεις της φυσης με τις αισθησεις μας. Θα ξαναγυρισω σ᾽αυτο το θεμα με περισσοτερες λεπτομερειες και φωτογραφιες.